Ingyenes PDF Szerkesztő – Free PDF Editor

Free PDF EditorPDF dokumentumok olvasására már van ingyenes program, az Adobe Reader PDF olvasó amiről már írtam is. Adobenak van PDF szerkesztője is, de az fizetős. Egyszerű pdf dokumentumok elkészítésére tökéletesen alkalmas a Free PDF Editor, ami egy ingyenes PDF szerkesztő program. Itt is lehet képeket, videókat és mindenféle multimédiás alkalmazást hozzáadni a dokumentumhoz. Lehet formázni a szöveget és a pdf-n belüli elhelyezkedését is, szóval átlag felhasználásra tökéletesen alkalmas. A programot elég csak letölteni a hivatalos oldalról és elindítani, telepítést nem igényel.

Hozzászólások

Próbálkoztam vele, de csak fpe kiterjesztésű fájlokat lehet vele megnyitni pdf et nem. Hogyan kell olyat csinálni? Segítségeteket köszönöm.Menteni már lehet pdf be.

Ezt ne szedje le senki, mert semmire se megy vele.
Köze nincs a pdf szerkesztéshez, és a lementett fájlt, képtelen az Adobe megnyitni.
Tehát egy haszontalan program.

Ugyan az a véleményem nekem is. Nem lehet pdf fájlt megnyitni vele. Egy sapka sz…. ér.

Sokmindenre nem jó, az biztos. Meglevő PDF szerkesztésére alkalmatlan, csak újat tud létrehozni.
Akkor inkább megszerkesztem Wordben és exportálom Foxit PDF Creatorral.

Hasznos program.

Talán helyesebb lenne pdf készítő(pdf creator) programnak nevezni, mert meglévő pdf fájl utólagos szerkesztésére vagy az oldalak sorrendjének megváltoztatására, oldalak törlésére, beillesztésére nem alkalmas!

Nem nyitja meg a PDF-eket. Vagy a neve (funkciómegnevezése) rossz, vagy a program…

Igazából az a kérdés, hogy egy vagy több kalap szart ér ez az alkotás? Éppen arra nem jó amire mondja magát, szerkesztőnek/editornak. Készítőnek/creatornak még éppen jó lenne, de arra vannak ennél sokkal jobb és egyszerűbb megoldások. Akkor meg minek is ez a valami?

Írd le te is a véleményed a programról

(required)

(required)