Ingyen Cuccok és sok-sok ingyenes játék

traktoros-kutyas-online-jatekokAz Ingyen Cuccok honlap már elég régi motorosnak számít, hiszen 2007 óta jelen van a magyar weben, igaz azóta átesett egy-két változtatáson, de most újra sok-sok ingyenes tartalom található meg rajta.  Ezek egyik része az online játékok rész, ahol sokféle game található meg az aloldalakon. Ezek között jelen vannak  a Traktoros Ingyen Játékok, amiknél értelemszerűen mindenféle traktorral és egyéb munkagéppel lehet találkozni.

Ha szeretjük a gépeket, de kicsit többet akarunk a traktoroknál, akkor a Kocsis Játékok között is találhatunk pár kedvünkre való online játékot, amikkel az előzőek hasonlóan szintén ingyen lehet játszani. Az ingyenes kocsis játékokon túl akad még itt a Kutyás Online Játékok és Lovas Játékok is, tehát az állatvilág kedvelői sem maradnak üres kézzel ha betérnek a honlapra. Az előbbieknél főként kutyákkal találkozhatunk, míg az utóbbinál lovak és pónik alkotják a játékok nagy részét.

Hozzászólások

próbáljátok ki saját fejlesztésű applikációmat ScreenHunter.1.0.3 -át. Képernyő kép elfogásra való akár rejtve is használható. természetesen csak is legális keretek közt használható!

Az alkalmazást itt találjátok mg http://www.pckartevo.probaljaki.hu

Írd le te is a véleményed a programról

(required)

(required)